Yoga light

ligt.png

De light-versie van yoga ziet het licht. Afgelopen twee weken deden we geslaagde proefsessies met hoge poefs, kussens en blokken. (geschikt voor senioren). Niet voor iedereen is ‘even opstaan’ vanaf de grond, op je knieen zitten of zijn liggende houdingen even vanzelfsprekend. Daarom ben ik al een poosje ben ik bezig een milde lichtere yogavorm naast het reguliere rooster; Yoga-light.

Ouderdom, lichte lichamelijke beperkingen, of een strammer lichaam zitten je niet in de weg tijdens milde houdingen en bewegingen bij Yoga light. We ontzien je knieën zoveel mogelijk en je zit altijd op een verhoging. We werken met de muur en poefjes ter ondersteuning. Zo leer je weer contact te maken met je eigen lichaam, bouw je kracht en souplesse op en pluk je de vruchten van yoga op een toegankelijke manier.

We werken in kleine groepjes zodat je meer aandacht krijgt bij jouw specifieke situatie. Uiteraard besteden we ook aandacht aan ademhalen, ontspanning en meditatie. Na een tijdje zul je merken dat er meer ruimte ontstaat. Je lichaam wordt soepeler en je geest ontspant.

Aanmelden kan via de knop of stuur een email.

gezichten 200 pix.jpeg
Wieger